Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

Düzce Belediyesi, engelliler haftasının yaklaşan Ramazan bayramı ile aynı haftaya denk gelmesi nedeniyle Engelli bireylere yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Hayatını özel çocuklarının bakımı için adayan aileleri de unutmayan ekipler, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çeşitli hediye ve bayramlık armağan ederek, ailelere moral oluyor.

 Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok
12.05.2021 - 13:05
944

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Engelliler Haftasında bir dizi ziyaret gerçekleştirerek engelli bireylerin olduğu ailelere Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamı ve hediyelerini iletti. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ve beraberindeki heyet, ilk olarak 2018 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Düzce Belediyesi İtfaiye personeli Kamil Yıldırım’ın eşi Saniye Yıldırım ve down sendromlu kızı Seher Naz’ı ziyaret etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kılıç’tan dondurma, oyuncak bebek ev ve kırılan tabletinin yerine, yeni bir tablet isteyen Seher Naz’ın isteğine duyarsız kalınmadı. Ekipler, 12 yaşındaki Seher'in tüm isteklerini yerine getirdi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü adına ziyaret gerçekleştiren heyet, ailenin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirterek vefa örneği gösterdi.

 

CEFAKAR ANNEYİ VE ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR

Hayatını 5 engelli çocuğuna adayan Fatime Yikit’e her zaman destek ve yardımcı olan Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Engelliler haftasında da aileye yalnız bırakmadı.  Fatime Yikit’in yükünü hafifletmek amacıyla öz bakım hizmetini aksatmayan ekipler, ailenin engelli bireyleri için araç temininden tüm bakımlarına kadar her konuda yardımcı oluyor.

 

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, son olarak engelli Önder Sert’i ve ailesini de ziyaret ederek bütün sıkıntı ve sorunlarında belediye olarak yanlarında olduklarını belirtti.

 

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, onların sorunlarını ve sıkıntılarını bertaraf etmek isteyen Düzce Belediyesi, özellikle öz bakım hizmetleri, sıcak yemek, hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediyeleri ile engelli bireylere destek olarak yüzlerinde tebessüm olmaya devam ediyor.

 

Editör: B. Zengin