MİLLET KÜTÜPHANESİ AÇILACAK!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eski Kaymakamlık lojmanının kütüphaneye dönüştürülmesi için Kelebek Mobilya firması Genel Direktörü A. Faruk Şahin ile protokol imzaladı.

MİLLET KÜTÜPHANESİ AÇILACAK!
8.10.2021 - 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
541

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Kültür Mahallesi’nde bulunan eski Kaymakamlık lojmanının kütüphaneye dönüştürülerek Düzcelilerin hizmetine açılacağını bildirdi. Geçtiğimiz aylarda tahsisi Düzce Belediyesine alınan eski Kaymakamlık lojmanı, vatandaşların ağaçlar içinde kitap okuyabileceği, vakit geçirebileceği ve araştırma yapabileceği Kafe-kütüphane haline gelecek. 

   Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Beyciler ve Çamköy’de mahalle konaklarını bağışçılar eliyle yeniden yapılandırılma çalışması eski Kaymakamlık lojmanının dönüştürülmesinde de kullanılacak. Düzce’nin önemli mobilya fabrikalarından biri olan Kelebek Mobilya kent için elini taşın altına koydu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Kelebek Mobilya Fabrika Direktörü A. Faruk Şahin ile bir araya gelerek protokol imzaladı. 

"KÜLTÜREL GELİŞİME KATKI SAĞLANACAK"

   Kelebek Mobilyanın Düzce’nin en köklü fabrikalarından biri ve ilin ekonomisi ile istihdamına olan katkılarının yadsınamaz olduğunu kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Millet Bahçesinin yanına Millet Kütüphanesi kazandırıyoruz. Millet Kütüphanesinin restorasyonunu yapacağız. Kelebek Mobilya da iç tefrişatını yapacak. Yıllardır ilin ekonomisine olan desteklerini kültürel gelişimine de katkı verecekler. Kelebek Mobilya’ya teşekkür ederim. Düzce’mize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu. 

"GURUR DUYUYORUZ"

   Kelebek Mobilya Fabrika Direktörü A. Faruk Şahin ise firmanın Atatürk’ün imzası olan ender fabrikalardan biri olduğunun altını çizerek, “ 650 kişiye istihdam ve yan sanayi ile birlikte 2 Bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Değişim döngüsünde bizim de katkımızın olmasından dolayı gurur ve onur duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

   Protokol imzalanmasının ardından firma kısa sürede lojmanda çalışmalara başlayarak kafe-kütüphanenin hizmete girmesini sağlayacak.


Editör: B. Zengin