BAŞKAN ÖZLÜ, ŞAİR TARANCI'NIN ŞİİRİNİ SESLENDİRDİ!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün seslendirdiği ve geçtiğimiz ay sosyal medya platformlarından yayınlanan "Türkiyem" şiirinin ardından merakla beklenen ikinci şiiri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Başkan Özlü'nün sesinden; ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Memleket İsterim" adlı şiir dijital medya platformlarındaki yerini aldı.

BAŞKAN ÖZLÜ, ŞAİR TARANCI'NIN ŞİİRİNİ SESLENDİRDİ!
14.10.2021 - 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
545

   Yıllarca bürokrat olarak hizmet eden, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ardından Düzce Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Dr. Faruk Özlü'nün çok fazla bilinmeyen bir yönü geçtiğimiz ay seslendirdiği "Türkiyem" adlı şiir ile ortaya çıkmıştı. Bir süredir hazırlıkları devam eden ve kısa süre önce tamamlanan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün şiir albümünün merakla beklenen ikinci şiiri sosyal medya platformlarında yayınlanmaya başladı. Başkan Özlü'nün geçtiğimiz ay seslendirdiği, şair Turgut Uyar'a ait "Türkiyem" adlı şiirini sosyal medya platformlarında yayınlanmış, binlerce beğeni yorum ve paylaşım yapılmıştı. Başkan Özlü'nün ikinci şiiri bugün itibari ile dijital medya platformlarından sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

DÜZCE'NİN TANITIMINA KATKI SUNULDU

   Başkan Özlü'nün ilk şiir klibini ülke çapında da büyük ilgi gördü. Binlerce yorum paylaşım ve beğeni alan şiir hem Düzce'nin tanıtımına da büyük katkı sağladı. Klibe olan ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Özlü; "Gençlik yıllarından itibaren şiire ve sanata büyük ilgi duyuyordum. İlk kez stüdyoya girip değerli şairlerimizin şiirlerini seslendirme fırsatı buldum. Yoğun iş temposunun yanı sıra sanatı da ihmal etmek istemedik. Seslendirdiğimiz şiirlere ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Düzce'de de pandemi nedeniyle biraz sekteye uğrayan sanatsal faaliyetlere daha fazla ağırlık verileceğini şimdiden bildirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin