HEM STANDIMIZA, HEM BAŞKAN ÖZLÜ'YE BÜYÜK İLGİ!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul’da Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Platformunun düzenlediği Tanıtım günlerine Düzce’nin onursal konuğu olarak katıldı. Büyük ilgi ile karşılaşan Başkan Özlü, tüm stantları gezerek vatandaşları Düzce’ye davet etti.

HEM STANDIMIZA, HEM BAŞKAN ÖZLÜ'YE BÜYÜK İLGİ!
1.11.2021 - 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
491

   İstanbul Düzceliler Derneği’nin, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ağırladığı Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen Tanıtım Günlerinde Başkan Özlü büyük ilgi gördü. Tüm stantları tek tek gezen ve illerin temsilcileri ile görüşen Başkan Özlü, Düzce’nin doğa, tarihi ve kültürel güzelliklerini anlatarak herkesi Düzce’ye davet etti.

   Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Platformunun İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında 28-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen tanıtım günlerinde Düzce Belediyesinden 22 kişilik folklor ekibi de yer aldı. Düzce Belediyesi şehrin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini gösteren görseller de stantta sergilendi.

HERKESİ DÜZCE’YE DAVET ETTİ

  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, onursal konuk olarak katıldığı tanıtım günlerinde tüm katılımcı illere ve vatandaşlara da seslendi.

   Düzce’nin Ankara ile İstanbul arasında değeri her geçen gün artan bir özelliğe sahip olduğunu kaydeden Başkan Özlü, “ Düzce yüzölçümü küçük ancak tarihi milattan önceye ulaşan, doğa harikası kaynaklarıyla da dünyaya bedel bir şehirdir.  Düzce’nin yüzyıllara dayanan, 77 milletin kültürüyle yoğrulmuş, barış ve huzur içinde yaşayanların kentidir. Mutfak kültüründen, tarihine, doğasından insanına kadar birçok alanda kendimizi sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya anlatmak, tanıtmak istiyoruz. Tanıtım günleri de bu anlamda değerli ve çok önemsiyoruz. Düzce’mizin güzelliklerini görmeniz için sizleri şehrimize davet ediyorum” ifadelerinde bulundu. 

   Öte yandan İstanbul İl Kültür Müdürlüğü, en çok ziyaretin Düzce standına yapıldığını bildirdi.


Editör: B. Zengin