MİLLET KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR!

Düzce Belediyesi, eski Kaymakamlık lojmanının millet kütüphanesine dönüştürülmesi çalışmalarını sürdürüyor. Çatısı onarılan lojmanın iç tadilatına geçildi.

MİLLET KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR!
1.12.2021 - 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
561

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Millet Kütüphanesi olarak hizmet verecek olan eski Kaymakamlık lojmanı binasının çatı tadilatının tamamlandığını, iç kısımdaki çalışmalara geçildiğini söyledi.

   Kültür Mahallesinde Millet Bahçesinin hemen yanında bulunan eski Kaymakamlık lojmanın tahsisinin alınmasıyla,  alanın Millet kütüphanesine dönüşmesine karar verilmişti.

   Geçtiğimiz günlerde binada çatı onarımına başlayan Düzce Belediyesi ekipleri, tadilatın kısa sürede tamamlanmasının ardından binanın içerisinde boya-badananın yanı sıra iç tesisatların elden geçirilmesine yönelik çalışmalarına başladı.

İÇ TEFRİŞATI KELEBEK MOBİLYA TARAFINDAN YAPILACAK

   Binanın iç tadilatının bitirilmesiyle birlikte imzalanan protokol gereği Kelebek Mobilya tarafından iç tefrişatının yapılacağını ve Millet Kütüphanesi adı altında en kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Özlü, “Düzce bizim evimiz diyerek çıktığımız yolda şehrimizdeki değişim ve dönüşümüne hep birlikte tanıklık ediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya bir çok projeyi hayata geçiriyoruz. Milet Kütüphanesi de bunlardan biri. Şehrin kalbinde ruhumuzu arındırabileceğimiz, nezih bir ortamda keyifli vakit geçirebileceğimiz aynı zamanda hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın yeni bilgiler edinip kendilerini geliştirebilecekleri bir mekanımız olacak” dedi.

“HALKIMIZIN SAHİPLENECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”

   Başkan Özlü, Millet Bahçesiyle bir bütün halinde vatandaşa hizmet verecek olan Millet Kütüphanesinin eğitim noktasında şehre büyük bir ivme kazandıracağını söyleyerek, “Halkımızın Millet Bahçesini nasıl sahiplendiğini gördük. Aynı şekilde Millet Kütüphanesini de sahipleneceklerinden şüphemiz yok. İç tadilat ve tefrişatının ardından açılışını da hep birlikte yapacağız. Millet Kütüphanesi Düzce’ye çok yakışacak” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin