ANKET İLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERİLDİ!

Düzce’nin ulaşım ve trafik sorunlarını masaya yatırarak sorunları vatandaşların katılımıyla tespit ettikten sonra çözmek için Ulaşım Ana Planı’nı devreye alan Düzce Belediyesi, yapılacak çalışmaları muhtarlara anlattı.

ANKET İLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERİLDİ!
7.12.2021 - 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
627

   Şehrin ulaşım ana planını Düzcelilerle birlikte belirleyerek şehrin ulaşım ve trafik sorununu ortadan kaldırmak isteyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, plana katılımın geniş olması için toplumun tüm kesimlerine anlatılmasını istedi. Bu çerçevede Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ve Muhtarlık İşleri Müdürü Numan Şirin, muhtarlar ile Düzce Belediyesi meclis salonunda bir araya geldi.

   Ulaşım Master Planı Danışmanı Bekir Ilıcalı ve şehir planlamacıları, Ulaşım Ana Planı’nda neler yapılacağını ana hatlarıyla anlattı. Şehir Planlamacılarından oluşan ekip, aynı zamanda 128 sorunun olduğu anketin de detaylarını açıkladı. 

MUHTARLARA ANKET BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

   Düzce Ulaşım Ana Planı öncesinde anket yapılacağını kaydeden şehir planlamacıları, kimlik bilgilerinin kesinlikle istenmeyeceğini, anketlerin amacının hane halkının ulaşım ve trafikte yaşadığı sorunlar, memnuniyetleri ve ulaşımlarını nasıl sağladıklarıyla talepleri alınacağını açıkladı. 

MAHALLELERDE ANKETLER BAŞLIYOR

   Düzce Belediyesi ekiplerinin yapacağı ulaşım anket çalışmasında aşı kartlarının olacağını açıklayan Ilıcalı, akşam 18.00-21.00 saatleri arasında anketlerin yapılacağını belirtti. Mahallelerde rastgele olarak yapılacak anket çalışmasında muhtarlara da önceden haber verileceğini kaydetti. 

   Yaklaşık 10 bin kişinin katılacağı ankete muhtarlar da katılacak.


Editör: B. Zengin