BAŞKAN ÖZLÜ'DEN GENÇLERE MESAJ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılında kutlama mesajı yayımladı. Özlü mesajında; “19 Mayıs ruhu her bir genç fidanımızda yeniden ve yeniden yeşerecektir” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN GENÇLERE MESAJ
18.05.2022 - 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
538

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “1071 yılından bu yana toprakları yurt edinen Türk Milletinin vatan sevgisi ve iman gücüyle kazandığı önemli zaferlerinden biri olan Kurtuluş Savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs ruhu, gençlerimize bırakılan değerli miraslardan biridir. Atalarının fedakârlığını, vatan sevgisini özümseyen ve köklerine tutunan gençlerimizin geçmişten aldığı mirası daha da ileriye taşıyacağına olan inancım tamdır. 19 Mayıs ruhu her bir genç fidanımızda yeniden ve yeniden yeşerecektir” diye konuştu.

 

"GENÇLERE GELİŞMİŞ BİR GELECEK BIRAKMAK İSTİYORUZ"

Gençlere olan inancının tam olduğunu kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sözlerine şöyle devam etti:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız’ diyerek bizlere de yön vermiştir. Bizler de geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize daha iyi bir yaşam daha modern bir ülke ve her alanda gelişmiş bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Özgüvenli, kendini kanıtlamış, başarıya her zaman aç ve vatan sevgisi ile dolu bir gençliğin Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılacağından şüphem yoktur.

 

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en samimi duygularımla kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.”


Editör: B. Zengin