DÜZCE BELEDİYESİ, ACILARA ORTAK OLUYOR

Cenaze hizmetleri kapsamında defin işleminden taziye çadırına kadar bir çok hizmeti sağlayan Düzce Belediyesi, cenaze evlerinde pide ve ayran ikramına başladı.  

DÜZCE BELEDİYESİ, ACILARA ORTAK OLUYOR
23.05.2022 - 19:22
Güncelleme 23.05.2022 - 19:22
Haber Merkezi
421

Düzce Belediyesi mücavir alanlar içerisinde ikamet eden vatandaşlar için ücretsiz olarak verdiği cenaze hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Mezarlıklar Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün koordinasyonu ile cenaze hizmetleri kapsamında taziye çadırından, defin işlemlerine kadar bir çok hizmet sağlanırken, cenaze evlerine pide ve ayran ikramına da başlandı.

Öte yandan Düzce Belediyesi vatandaşların hizmetine sunduğu taziye çadırlarında; belediye tarafından semaver, çay, şeker, bardak gibi malzemelerin olduğu taziye paketi de ücretsiz olarak verilmeye devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız