YENİ ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞUYOR

Düzce Belediyesi, kentte bulunan refüj, kavşak ve yeşil alanlarda yaz ayları için mevsimlik çiçek dikimlerine başladı.

YENİ ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞUYOR
23.05.2022 - 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
513

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında, kentin daha estetik görünmesi için yeşil alan, refüj, kavşak, park ve oyun alanlarında yaz ayları için mevsimlik çiçek ve bitkilerin dikimlerine başladı. Rengarenk çiçekler, özellikle refüj ve kavşakları görsel açıdan da güzelleştiriyor.

 

ÇİÇEK GİBİ BİR DÜZCE
MSM, Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi, Nalbantoğlu Kavşağı ve Aziz Yıldırım Caddesi başta olmak üzere kentin muhtelif noktalarında yeşil alan, refüj, kavşak, park ve oyun alanlarında gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, çeşitli yazlık çiçek ve bitkiler kullanılıyor. Top kadife, begonya ve ateş çiçeği dikimi yapan ekipler, Düzce’nin dört bir yanını çiçeklerle donatacak.

 

AZİZ YILDIRIM CADDESİ
Aziz Yıldırım Caddesinin güzelleştirilmesi için başlatılan kaldırım çalışmasının yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de refüjde toprak tesviyesi yaparak çiçek dikimine hazır hale getiriyor. Öte yandan ekipler, otomatik sulama sistemlerinin de bakımını yaparak çiçeklerin kurumasını engelliyor.


Editör: B. Zengin