DAYANIŞMANIN VE KARDEŞLİĞİN ŞEHRİ DÜZCE

Düzce Belediyesi, sabah saatlerinde Kahramanmaraşta meydana gelen ve birçok ilde de büyük çapta hasar oluşturan depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Düzcelilerin, başlatılan yardım kampanyasına büyük desteğinin ardından 4 yardım TIR’ı AFAD koordinesinde deprem bölgesine doğru yola çıkmak üzere hazırlandı.

DAYANIŞMANIN VE KARDEŞLİĞİN ŞEHRİ DÜZCE
6.02.2023 - 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
469

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ili de etkileyen 7,7 şiddetindeki depremle birlikte Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzcelilere çağrısı ve oluşturulan kriz masasının yönlendirmesi ile teyakkuz halini sürdürüyor.

Düzcelilerin duyarlılığının bir kez daha ortaya çıktığı yardım kampanyası çerçevesinde belediye meydanına konuşlandırılan yardım TIR’ları gün boyu vatandaşların akınına uğrarken, gelen yardımların çığ gibi büyümesi ile toplam 4 TIR kısa süre içerisinde yardım malzemesi ile doldu.

SORUMLULUK HİSSEDİYORUZ
Başkan Özlü, TIR’ların yola çıkmasının öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Düzce olarak depremlere çok alışkın bir toplumuz. Maraş merkezli bu depremden büyük üzüntü duyduk. Düzceliler olarak depremden dolayı mağdur olmuş kardeşlerimize yardım etmek maksadıyla yardım malzemeleri topluyoruz. Bunları inşallah Adana, Maraşa ileteceğiz. Şu saate kadar 4 TIR malzeme topladık. Bu 4 TIR malzemeyi AFAD kanalıyla AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine ileteceğiz. Milletimize geçmiş olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Düzceliler olarak daha önce çok deprem yaşadığımız için deprem konusunda hassas bir toplumuz. Deprem görmüş kardeşlerimize yardım etmeyi sorumluluk olarak hissediyoruz. Allah yardımlarımızı kabul etsin. Çok teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: B. Zengin