İŞ MAKİNESİ DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7’lik deprem ve etkilenen 10 ilde yürütülen arama kurtarma çalışmalarına destek amaçlı iş makinesi gönderdi. Kış şartları ağırlaşırken yapılan açıklamada Düzce’de karla mücadele çalışmalarının da aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

7.02.2023 - 18:45
Güncelleme 7.02.2023 - 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
416
Düzce Belediyesi, depremden etkilenen yerlere yardımlarını sürdürürken belediye envanterinde bulunan 5 kamyon, 1 iş makinesi ve 8 operatörün deprem bölgesine gönderildiğini açıkladı.

Kış şartlarının ağırlaşması ve kar yağışının giderek artmasıyla birlikte deprem bölgesine araç desteği sağlandığını aynı zamanda Düzce’de de karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği söyleyen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, vatandaşlardan duyarlı olmalarını istedi.

HAVA ŞARTLARI AĞIR, TOPLU ULAŞIM KULLANILMALI
Düzce’de de kış şartlarının giderek ağırlaştığını söyleyen Kaltu, etkili olan kar yağışının yaşamı olumsuz etkilememesi için vatandaşların toplu ulaşımı kullanması konusunda uyarıda bulunarak, “Bir yandan deprem afeti ile mücadele için ekiplerimizi Maraş’a yollarken ilimizde de karla mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullansınlar. Elimizde bulunan operatörlerimizi de deprem bölgesine yönlendirdiğimiz için bu durum başka bir durum. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız ama meydana gelebilecek aksaklıklardan da bizi mazur görsünler. İnşallah bir sıkıntı olmadan burayı da atlatacağız” dedi.

Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz