AFETZEDELER İÇİN ÇAMAŞIRHANE ÜRETİLDİ

Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin yıkıma uğrattığı 10 ildeki depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek üzere seferberliğe devam ediyor. Öz kaynaklarla yapılan duş, WC ve açık alan sobalarına ek olarak depremzedelerin kullanımı için çamaşırhane üretildi.

24.02.2023 - 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
382

Düzce Belediyesi, Türkiye’nin güneydoğusunda büyük yıkıma neden olan deprem sonrası yaraları sarmak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün afetin ilk gününden itibaren koordine ettiği yardım çalışmalarının en anlamlılarından biri de Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde yürütülen duş, WC ve soba üretimi oldu. Felaketin yaşandığı ilk günden başlayan üretim çalışmaları kapsamında ekipler öz kaynaklarla üretilen duş, WC ve sobaları düzenli sevkiyatlar ile bölgeye ulaştırdı.

SERİ ÜRETİM SÜRÜYOR
Destek Hizmetler Müdürlüğü şantiyesinde yürütülen seri üretim çalışmaları kapsamında tekli duşlar kompakt hale getirilerek daha kullanışlı hale getirildi. Yeni üretimde kadınlar ve erkekler için üretilen konteynerler içinde 3 adet duş alanı ve 3 adet WC yapıldı. Bunlara ek olarak yine 4 adet duş, 4 adet de WC’nin ayrıca üretimi tamamlandı, depremzedelerin kullanımı için belirlenen yerlere ulaştırılacak.

6 MAKİNELİ ÇAMAŞIRHANE
Destek Hizmetler Müdürlüğü, depremzedelerin hijyen içinde yaşamasını sağlamak için üretim geliştirmeyi de sürdürdü. Bu hafta yapılan çalışmalar kapsamında depremzedelerin yaşadığı geçici yaşam alanlarına ulaştırılmak üzere bir çamaşırhane üretildi. İçinde 6 adet çamaşır makinesinin yer aldığı konteyner çamaşırhane ve diğer üretimi yapılan kompakt ihtiyaç noktaları en kısa sürede bölgeye gönderilecek.


Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz