DÜZCE EĞLENCEYE DOYACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ilk kez geçen yıl düzenlenen Dünya Düzce Günleri ve Gençlik Günleri konserlerinde verdiği sözü tuttu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla Karadeniz müziğinin güçlü sesi Ekin Uzunlar Düzcelilerle buluşacak.

DÜZCE EĞLENCEYE DOYACAK
17.05.2023 - 20:27
Güncelleme 17.05.2023 - 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
354

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Düzceliler için birbirinden güzel etkinlikler için startı verdi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Düzce’de yapılacak kutlamalar kapsamında Karadeniz müziğinin güçlü sesi Ekin Uzunlar Düzce’ye gelecek. 18 Mayıs Perşembe akşamı 20.30’da Anıtpark’ta sahne alacak Ekin Uzunlar en güzel şarkılarını Düzceliler için seslendirecek. Başkan Özlü de konser müjdesini vererek “Düzce’miz gençlerimiz bu yaz da eğlenceye doyacak. Şimdi konserlerimize, eğlencelerimize başladık. Perşembe akşamı Ekin Uzunlar’ı Düzcelilerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. 18 Mayıs saat 20:30’da tüm hemşehrilerimi Antıpark’a davet ediyorum.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız