AFETİN BOYUTUNU YERİNDE GÖRDÜ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illere gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Düzce'den yola çıkan yardım konvoyu ile ilk olarak Hatay’a geçen Başkan Özlü, daha sonra depremin merkez üssü Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde incelemelerde bulunmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına katılım sağladı.

AFETİN BOYUTUNU YERİNDE GÖRDÜ
17.02.2023 - 18:14
Güncelleme 17.02.2023 - 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
380

Düzce, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından başlattığı yardım çalışmalarını birimlerinin gayretli çalışmalarıyla aralıksız sürdürürken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de depremden etkilenen illeri ziyaret ederek Düzce’nin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu gösteriyor.

Başkan Özlü, beraberinde tuvalet ve sobadan oluşan yardım konvoyu ile afet bölgesine yola çıkmasının ardından ilk olarak Hatay’a geçerek İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere AFAD yetkilileri ve arama kurtarma çalışması gerçekleştiren ekiplerle bir araya gelmiş, şehir genelindeki durum hakkında bilgi almıştı.

Daha sonra Gaziantep’e geçen Başkan Dr. Faruk Özlü’nün bir sonraki durağı ise depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş oldu. Maraş sokaklarını gezen Başkan Özlü, güvenlik güçleri ve arama kurtarma ekiplerinin bulunduğu alanları ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilerken, oluşturulan çadırlardaki afetzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Özlü, Maraş’taki incelemelerinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısına katılım sağladı.


Editör: B. Zengin