39 BASAMAK OYUNU SANATSEVERLERLE BULUŞTU!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Tiyatroları tarafından hazırlanan "39 Basamak" adlı tiyatro oyunu Düzce Belediyesinin katkılarıyla sanatseverler ile buluştu. 2 ve 3 Kasım tarihlerinde Düzce’de perdelerini açan oyuna, tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi.

39 BASAMAK OYUNU SANATSEVERLERLE BULUŞTU!
4.11.2021 - 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
668

   Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu 2-3 Kasım tarihlerinde Düzce Belediyesinin katkılarıyla tiyatroseverlerle buluştu.

   Patrick Barlow’un kaleme aldığı ve Volkan Ateş Gündüz’ün yönetmenliğini üstlendiği, geleneksel komedi anlayışının vazgeçilmez öğeleri; dinamik ve durmak bilmez bir aksiyon, olmayacak ama harikulade teatral rastlantılar, yaptıkları ile yapmak istedikleri birbirine uymayan karakterler ile bin bir kalıba giren oyuncuların büyük bir ustalık sergilediği ‘3 Basamak’ isimli tiyatro oyunu, Düzce Belediyesi Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Celil Yağız sahnesinde 600’e yakın tiyatrosever tarafından izlendi.

   İki perdeden oluşan ve ilk gösterimini 2 Kasım Salı günü yapan oyun kapalı gişe izleyiciyle buluşurken, 3 Kasım Çarşamba günü ikinci kez Düzceli sanatseverlerle bir araya geldi. Tiyatroseverlerin büyük bir beğeni ve ilgi ile takip ettiği oyun ve oyuncular, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.


Editör: B. Zengin