ÖZLÜ'DEN SAADET PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen il başkanlığı seçiminin ardından Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı görevine gelen Adnan Tahir Çengel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÖZLÜ'DEN SAADET PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!
14.10.2021 - 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
520

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni il başkanı olan parti yöneticilerine yönelik tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP'nin yeni seçilen İl Başkanı Semih Cemşit’i ziyaret eden Başkan Özlü'nün bir başka durağı ise Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatı oldu. Özlü,  Saadet Partisinin hafta sonu gerçekleşen il kongresinin ardından il başkanlığına seçilen Adnan Tahir Çengel’i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletti. 

   Saadet Partisi il binasında gerçekleşen ziyarette Çengel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Özlü, yeni görevlerinin kendileri ve Düzce’ye hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar diledi. Çengel ise ziyaretlerinden ötürü Başkan Özlü’ye teşekkürlerini sunarak belediye çalışmalarında kolaylıklar diledi.

   Yerel gündeme yönelik sohbetle devam eden ziyarette Başkan Özlü Düzce Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında parti mensuplarına bilgi verdi. Ziyaretin son bölümünde ise Özlü, Düzce'nin yöresel lezzetlerinin yer aldığı "Düzce Yemekleri" kitabını Saadet Partisi yöneticilerine hediye etti.


Editör: B. Zengin