TRİBÜNLER TAMAMLANDI SIRA KOLTUKLARDA!

Düzce, Spor Şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Şıralık bölgesinde oluşturulacak olan spor kampüsünde çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

TRİBÜNLER TAMAMLANDI SIRA KOLTUKLARDA!
13.10.2021 - 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
510

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde Düzce spor şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Düzce Belediyesi tarafından, Şıralık bölgesinde yapımı devam eden Spor Kampüsü projesiyle başta amatör spor kulüpleri olmak üzere içerisinde birçok amatör branşı barındıracak tesisleşmenin çalışmaları devam ediyor.  Bu kapsamda Düzcespor’un da maçlarını oynayabileceği şekilde tasarlanan yedek stat tribünleri tamamlandı.

   Geçtiğimiz ay dikilmeye başlanan kale arkası ve protokol tribünlerinin iskeleti tamamen ortaya çıkarken, koltukların da kısa sürede yerleştirilmesiyle hem Düzcespor’un yedek stat olarak faydalanabileceği hem de amatör spor kulüplerinin yararlanabileceği 2 bin 300 kişilik tribün tamamlanmış olacak.

"GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ"

   Düzce tarihine bakıldığında spor ve sporcu dostu bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Özlü, bu anlayış ile Düzce'nin spor alanında daha ileri noktalara taşımak çalışmaların sürdüğünü bildirdi. "Geleceğimiz için yatırım yapıyoruz" diyen Başkan Özlü; "Birçok sportif branşta sadece ülkemizde değil dünya genelinde ses getirmiş bir şehirde yaşayarak, geleceğin Düzce’sinde spor ve sporcularımız için yatırım yapıyoruz. Hazırladığımız ve çalışmalarına başladığımız spor kampüsü projesi ile bunu daha ilerilere taşıyarak tüm çocuk ve gençlerimizin sporla buluşmasını sağlıyoruz. Geleceğin başarılı ve milli sporcularını kampüsümüzden çıkartmanın yapı taşlarını döşüyoruz. Sadece futbol da değil, güreşten karateye, halterden tenise birçok alanda Türkiye’ye örnek bir tesisleşmenin içerisindeyiz. Kısa sürede meyvelerini hep birlikte toplayacağız” dedi.


Editör: B. Zengin