GENÇLERDEN TURNUVALARA BÜYÜK İLGİ

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen "Düzce Gençlik Günleri" etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Konser serisinin yanı sıra, gündüz düzenlenen sportif etkinliklerde gençler ve çocuklar hem spor yapıyor hem de gönüllerince eğleniyor.

GENÇLERDEN TURNUVALARA BÜYÜK İLGİ
15.10.2022 - 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
458

"Düzce Gençlik Günleri" konser serisinin yanı sıra sportif etkinliklerle de ilgi odağı haline geldi. Anıtpark Meydanında gerçekleşen ve 1 hafta boyunca birbirinden önemli isimlerin sahne alacağı etkinliklerde Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çeşitli spor alanları oluşturuldu.

Oluşturulan 2x2 voleybol, 3x3 basketbol alanlarında düzenlenen turnuvalar ve üçlük yarışmasına yoğun ilgi gösteren Düzceliler, bir yandan keyifli zaman geçirirken bir yandan da birbirleri ile kıyasıya yarış heyecanını yaşadı.

Müdürlük tarafından hazırlanan takvim çerçevesinde basketbol ve voleybolun yanı sıra mini golf, ayak bilardosu, dart, ayak tenisi, bocce ve cornhole gibi etkinlikler de bir hafta boyunca her gün Anıtpark meydanında gençlerle buluşacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de spor etkinliklerini ziyaret ederek aktiviteleri takip etti. Gençlerle sohbet eden Başkan Özlü, spor aktivitelerinin şehrin tamamına yayılacağını söyleyerek, Düzce’nin spor şehri olacağına tekrar vurgu yaptı.

Düzce Belediyesi, ‘Gençlik, Eğlence, Spor ve Konser’ başlıkları altında hazırladığı etkinliklerle gençlerin gündüz spor yaparak keyifli ve sağlıklı zaman geçirmelerini sağlarken, akşam saatlerinde ise ünlü isimleri gençlerle buluşturuyor.


Editör: B. Zengin