BELEDİYE PERSONELLERİ İLK YARDIM SERTİFİKALARINI ALDI

Düzce Belediyesi personellerine yönelik genel ilk yardım bilgileri, temel yaşam desteği başta olmak üzere birçok konu da gerçekleştirilen 16 saatlik İlk Yardım Eğitimi Programının sertifika töreni düzenlendi.

BELEDİYE PERSONELLERİ İLK YARDIM SERTİFİKALARINI ALDI
9.04.2022 - 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
912

 

Eğitimi başarı ile tamamlayan personellerin sertifikalarını Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü verdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediye personellerine yönelik gerçekleştirilen 16 saatlik İlk Yardım Eğitimi Programını başarı ile tamamlayan 101 personele sertifikalarını verdi.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Başkan Özlü’nün yanı sıra BELKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İnsan Kaynakları Müdürü Sinan İnan, Belediye  Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, BELKA A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Necla Erdoğan, BELKA A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Ünal ile Burçin Sarıcan, birim müdürleri ve sertifika almaya hak kazanan belediye personelleri katılım sağladı.

 

GEÇEN YIL 1004 PERSONEL EĞİTİM ALDI

İlk Yardım Eğitim Programı hakkında bilgi veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitimi başarı ile tamamlayan personellerine teşekkür etti. Başkan Özlü, “Göreve başladığımız günlerde yaptığımız bir planlama ile belediye çalışanlarımızın her birinin yılda en az 40 saat eğitim almasını öngörerek uygulamaya koyduk. Şirketimiz ve yöneticilerimiz tarafından hazırlanan program dahilinde geçen sene 1004 çalışanımız eğitim aldı.  Bu eğitimler 2022 yılında da devam edecek. Bugün hem yazılı hem uygulamalı sınavda başarılı oldukları için sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

YENİ NESİL BELEDİYECİLİĞİN İLK UYGULAMALARI

Düzce için yapılan çalışmaları da kısaca değerlendiren Başkan Özlü, “Bugüne kadar tamamladığımız işlerimizin yanı sıra devam eden çalışmalarımız var. Çalışmalarımızın tamamında projelendirme faaliyetleri bitirildi. Artık uygulama aşamasındayız. Biten işlerimizde hiçbir yanlışımız yok. Katı Atık Tesisimiz, Millet Bahçesi, İstanbul Caddesi projeleri noktasında hiçbir olumsuz geri dönüş almadık. İtfaiye teşkilatımızı tamamen yeniledik. Yeni araçlar aldık. Muhteşem bir yeni bina yapıyoruz. İçme suyu noktasında devrim yapıyoruz. Düzce’nin gelecek 50 yıllık sorununu çözüyoruz. Bugün yaptığımız çalışmalar ileride kayıtlara ‘Yeni Nesil Belediyeciliğin’ ilk uygulamaları olarak geçecek. Bu çalışmalarımız başka illerde ‘Düzce Belediyeciliği’ olarak anlatılacak. Sizlerden isteğim çalışın, çok çalışın. Sizleri tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Özlü konuşmasının ardından sertifika ve ilk yardımcı kartı almaya hak kazanan 101 personele tek tek belgelerini teslim etti. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Editör: B. Zengin