ELDE ETTİKLERİ GELİRLE SOKAK HAYVANLARINA MAMA ALDILAR

Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Öğrenciler, düzenledikleri etkinlikten elde ettikleri gelirle sokak hayvanları için aldıkları mamaları yetkililere teslim etti.

ELDE ETTİKLERİ GELİRLE SOKAK HAYVANLARINA MAMA ALDILAR
15.04.2022 - 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
594

Düzce Belediyesinin Sokak hayvanlarına yönelik yürüttüğü farkındalık çalışmalarının, özellikle öğrencilerin gösterdikleri duyarlı davranışlarla ne derece doğru olduğu her geçen gün daha da ortaya çıkıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde yüzlerce sokak hayvanına ev sahipliği yapan Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinin son misafirleri Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Öğrenciler, okul idaresi ile birlikte hazırlamış oldukları "Pİ günü" etkinliği kapsamında elde ettikleri gelirle sokak köpekleri için mama alarak merkezi ziyaret etti. Merkezde gerçekleştirilen hizmetleri yakından görme fırsatı bulan öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamaları da yetkililere teslim etti.

Sokak hayvanları için uygulanan tedaviler, şehir merkezinde uygulanan mama noktaları ve benzer projeler hakkında da veteriner hekimler tarafından bilgilendirilen öğrenciler, köpeklerin bulunduğu alanları da gezerek can dostlarla keyifli bir gün geçirdi.


Editör: B. Zengin