KISA SÜREDE NEZİH BİR MEKÂN OLUŞTURULACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ihtiyaç duyulan mahallelere yönelik hayata geçirdiği mahalle konakları projesi tüm hızıyla devam ediyor.

KISA SÜREDE NEZİH BİR MEKÂN OLUŞTURULACAK
10.05.2022 - 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
741

Düzce Belediyesi, hizmetlerin vatandaşa daha hızlı ve sağlıklı şekilde aktarılmasının yanı sıra mahalle sakinlerinin sosyal kültürel faaliyetlerini nezih ve sağlıklı bir ortamda yapabilmelerine imkân sağlayan mahalle konakları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün direktifleri doğrultusunda mahalle konaklarının öncelikle belirlenen bölgelere yapımı için hareket eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çavuşlar Mahallesinde de konak yapımı için çalışmalarını başlattı.

Konağın yapılacağı alanda öncelikli olarak fizibilitesini tamamlayan ekipler, mahalle konağına ilişkin proje doğrultusunda alanın zemin yapısında iyileştirmeler yapmalarının ardından beton dökme işlemini bitirerek inşa çalışmalarına hazır hale getirdiler.

 

BELEDİYENİN ÖZ KAYNAKLARI İLE YAPILACAK

İhtiyaç duyulan her mahallede konak yapımına yönelik adımlar atacaklarını ifade eden Başkan Özlü, “Düzce Belediyesi, her zaman vatandaşlarının yanında, vatandaşlarının ihtiyaç duyduğu çalışmaları gerçekleştirme çabasında olan sosyal bir belediyecilik anlayışıyla sahada bulunuyor. Mahallelerimize yönelik konak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Beyciler Mahallemiz de yapımı tamamlanan konağımızı yakında halkımızın hizmetine sunacağız. Aynı şekilde Çamköy konağımızın yapımını da aynı ihtimam ile sürdürüyoruz. Çavuşlar Mahallesinde hayata geçireceğimiz konak projesinde ise tamamen belediyemizin öz kaynaklarını kullanacağız. Yapının tamamı ahşap olacak şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Verandası da olacak konağımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Burada da hedefimiz tıpkı Beyciler ve Çamköy’de olduğu gibi kısa sürede mahalle sakinleri için nezih bir mekan oluşturmak” dedi.


Editör: B. Zengin