KAVŞAKLAR IŞIL IŞIL

Düzce Belediyesi, şehir içi trafikte farkındalığı arttırmak için kavşaklarda ışıklandırma çalışmasına başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen çalışma ile ilk etapta 4 kavşak noktasında LED ışıklandırma gerçekleştirildi.

KAVŞAKLAR IŞIL IŞIL
9.06.2022 - 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
465

Düzce Belediyesi, sürücülerin şehir içi trafikte gece görüşü ve dönüş mesafesinde zafiyet yaşamamaları için kavşak noktalarına öz kaynakları ile üretimini sağladığı LED ışıklandırma sistemi kurulumu yapıyor.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmayla trafikte farkındalığın arttırılması başta olmak üzere gece saatlerinde de sürücü, araç ve yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla devreye alınan LED ışıklandırma sistemi sürücüler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

GÜZEL OLDU

Müdürlüğe bağlı ekipler tarafından ilk etapta Darıcı Mahallesi kavşak noktası, Koçyazı Mahallesi kavşak noktası, Aziziye-Mergiç yolu üzeri kavşak noktası ve Valilik Arkası kavşak noktalarında kurulan sistem, özellikle gece görüşü açısından sürücülere önemli kolaylık sağlamasının yanında estetik açıdan da kavşaklara görsel güzellik katacak.

 

4 KAVŞAKTA DAHA IŞIKLANDIRMA YAPILACAK

İkinci etap kavşak ışıklandırma çalışmalarının Beyciler-Koçyazı Mahallesi arasında bulunan kavşak başta olmak üzere Teknopark, Üniversite kavşağı ve Kuyumcuzade Bulvarı kavşağında gerçekleşecek.


Editör: B. Zengin