KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLMA YOLUNDAYIZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü çekimlerinin tamamı Düzce'de yapılacak olan 'Annis Ölüm Gecesi' adlı filmin yapımcı, oyuncu ve set ekibiyle bir araya geldi. Düzceli yapımcı Murat Albayrak ve set ekibine teşekkür eden Başkan Özlü; “Kültür ve Sanat Şehri Düzce için hedeflerimize sizlerin sayesinde hızla ulaşacağız” dedi.

KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLMA YOLUNDAYIZ
16.06.2022 - 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
522

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çekimleri Düzce’nin tarihi ve turistik bölgelerinde gerçekleştirilen sinema filminin kadrosuyla bir araya geldi. Son yılların gözde şehirlerinden olan Düzce’ye dikkatlerin yeniden çekilmesini sağlayacak olan ‘Annis Ölüm Gecesi’ korku ve gerilim türündeki sinema filmi hem kentin tanıtımına önemli katkı sağlayacak hem de Düzce’nin sanat ve kültür alanında attığı adımlardan biri olarak tarihte yerini alacak.

 

YAPIMCILIĞINI DÜZCELİ İŞ İNSANI ÜSTLENİYOR

Düzceli iş insanı Murat Albayrak’ın yapımcılığını üstlendiği ve tüm çekimlerinin Düzce’de yapılacağı filmin başrol oyuncuları ve yönetmenleri başta olmak üzere film seti ekibiyle bir araya gelen Başkan Özlü, “Bir filmin baştan sona kadar Düzce’de çekiliyor olması gerçekten çok değerli. Düzce çok genç bir il ve birçok alanda hala bakir durumda. Kültür ve Sanat Şehri Düzce hedefimiz var. Bu eksikliğimizi de bu faaliyetlerle gidereceğiz. Düzce’mizin tanıtılması ve bilinmesi adına yapılan tüm faaliyetlerin destekçisiyiz” ifadelerinde bulundu.

 

YAPIMCIDAN ÖZLÜ’YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

‘Annis Ölüm Gecesi’ filminin yapımcısı Düzceli iş insanı Murat Albayrak ise “Düzce’mizi tanıtmak için hayallerim vardı. Bu hayallerimin olgunlaştırılmasında bazı zorluklar çekiliyor. Zorlukları kolaylaştırmada bize çok destek olan Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye yürekten teşekkür ediyorum.” diyerek set ekibinin takım ruhu içinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

DÜZCE’NİN DOĞA HARİKALARI SİNEMADA

Tamamının Düzce’de çekileceği "Annis Ölüm Gecesi" korku ve gerilim filmi, Efteni Gölü, Prusias ad Hypium Antik Kenti ve Tiyatrosu gibi tarihi ve doğa harikalarının olduğu bölgelerin de tanıtımı yapılmış olacak.

‘Annis Ölüm Gecesi’ sinema filminde ise önemli ve başarılı oyuncular yer alıyor. Meral Kaplan, Korkmaz Polat, Selçuk Kılıç, Hülya Diken, Tayfun Sav, Mehmet Uğur, Özge Hamza, Emirhan Öztürk, İlhan Karamanoğulları, Yıldız Uslu filmin önemli oyuncuları olurken yönetmenliğini ise Adem Uğur, yardımcı yönetmen Hızır Hamza, görüntü yönetmenliğini Malik Ejder ve editörlüğünü de Nagihan Albayrakoğlu yapıyor.


Editör: B. Zengin