DÖRT KOLDAN ASFALTLAMA SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi geçtiğimiz ay itibariyle başlattığı asfalt atağını ara mahallelere taşıdı. Ekipler, dört koldan yaptığı asfalt çalışması ile vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

DÖRT KOLDAN ASFALTLAMA SÜRÜYOR
24.06.2022 - 18:06
Güncelleme 24.06.2022 - 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
441

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmek için 7/24 esasına göre çalışarak bozulan yolları asfaltlıyor. Ana caddelerden asfalt kazıma ile başlayan çalışmalar asfalt serimiyle devam ediyor. Trafiğin yoğunluğuna ve gelen taleplere göre asfalt programını yapan Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa süre içinde birçok ana cadde ve ara yollarda çalışmalara başladı.

 

DÖRT KOLDAN ASFALTLAMA BAŞLADI

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Servet Bucurgat, Eski Bolu Caddesi ve bazı ana caddelerde asfalt ve yama çalışmalarının ardından ara sokaklarda da çalışmalarına başladı. Yeni asfaltlanan caddelere bağlanan yollarda da çalışmalara başlayan ekipler, Beyciler ve Fevzi Çakmak Mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

 

MUHTARDAN BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Fevzi Çakmak Mahallesindeki yolların asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Mahalle Muhtarı Soner Günher, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Belediye ekiplerine, alt yapısı biten yolların asfaltlanmasından dolayı teşekkür etti.


Editör: B. Zengin