DÜZCE BELEDİYESİNDEN SELZEDELERE DESTEK

Düzce Belediyesi, geçtiğimiz hafta başında yoğun yağışların etkisiyle oluşan su taşkınlarından dolayı yaşanan mağduriyeti en aza indirmek için aralıksız çalışıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda, selden etkilenen 80 haneye gıda kolisi ve hijyen paketi desteğinde bulundu.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN SELZEDELERE DESTEK
4.07.2022 - 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
457

Düzce Belediyesi, dört bir koldan selin yaralarını sarmak için mücadelesini sürdürüyor. Yaşanan yoğun yağışlardan etkilenen vatandaşların yanında olan ekipler, arama kurtarma, su dağıtımı, arızaların giderilme çalışmaları gibi birçok hizmeti eş zamanlı sürdürürken bir yandan da gıda ve temizlik malzemesi dağıtımları gerçekleştiriyor.

Afet Koordinasyon Merkezi tarafından selden etkilenen vatandaşlara yönelik oluşturan listeye göre hareket eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak selden büyük ölçüde etkilenen Metek TOKİ konutlarındaki vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşlara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün geçmiş olsun dilekleri ve selamlarını ileten ekipler, beraberlerinde getirdikleri gıda kolileri ve hijyen paketlerini teslim ederek bir nebze de olsa yaralara merhem oldu.

Belirlenen liste dahilinde mücavir alan içerisinde gün boyu sürdürülen dağıtımlarda 80 aileye yardımlar ulaştırılırken, vatandaşların istek, şikayet ve önerileri de ekipler tarafından not alındı.


Editör: B. Zengin