BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DÜZCESPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçen sezon 3. Ligde şampiyonluk ipini göğüsleyerek TFF. 2. Lige yükselen Düzcespor’u Şiralık tesislerinde ziyaret etti. Düzcespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Özlü, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, Teknik heyet ve futbolcular ile sohbet ederek başarı dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DÜZCESPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET
22.07.2022 - 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
539

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 3. ligden şampiyon olarak 2. lige çıkan Düzcespor’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Özlü, Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette Şıralık tesislerinde devam eden antrenmanları izledi. Özlü, antrenmanın ardından teknik ekip ve futbolcularla sohbet ederek tatlı ikramında bulundu.

Başkan Özlü, yeni sezonda TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Düzcespor’un yönetim, teknik heyet ve futbolcularına başarılar diledi. Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ise ziyaretlerinde ötürü Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

 

ALT YAPI TAKIMIYLA DA BİR ARAYA GELDİ

Düzcespor A takımı ile sürpriz ziyarette bir araya gelen ve yeni sezon hazırlıklarını izleyen Başkan Özlü ayrıca, Düzcespor alt yapı takımını da ziyaret ederek minik futbolcularla buluştu. Ziyarette sporcular Başkan Özlü’ye yoğun ilgi gösterdi.


Editör: B. Zengin