CENAZE İŞLEMLERİ UZMAN EKİPLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLÜYOR

Düzce Belediyesi, vatandaşların acılı günlerinde gereksinim duydukları her anında yanında olarak acılarını hafifletiyor. 24 saat üzerinden tüm cenaze hizmetleri Mezarlık Müdürlüğü'nün uzman ekipleri tarafından yürütülüyor.

CENAZE İŞLEMLERİ UZMAN EKİPLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLÜYOR
3.09.2022 - 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
500

Düzce Belediyesi cenaze yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uzun yıllardır sürdürdüğü defin hizmetlerine devam ediyor. Vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olan ve 24 saat esasına göre cenaze sahiplerinin ihtiyaçlarının büyük bölümü Düzce Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Düzce Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü; cenaze yakınlarının ‘188 cenaze hizmetleri hattı’nı aramaları halinde; cenazenin alınarak gasilhaneye nakledilmesi, yıkanması, kefenlenmesi, mezar yeri hazırlama, defin ve mezar tahtası ile gömü işleminin yapılması hizmetlerini ücretsiz yerine getiriyor. Sadece Şehir Mezarlığı, Konuralp Merkez ve Bahçeşehir’de aile mezarlığı almak isteyenler ücrete tabi tutuluyor.

Düzce Belediyesi ayrıca cenaze evlerine istenildiği takdirde; çadır, tabure, çay kazanı ve pide ile ayran ikramlarında bulunuyor.


Editör: B. Zengin