BAŞKAN ÖZLÜ, MAHALLERİN SORUNLARINI İLK AĞIZDAN DİNLİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

BAŞKAN ÖZLÜ, MAHALLERİN SORUNLARINI İLK AĞIZDAN DİNLİYOR
13.10.2022 - 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
405

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaş ile Belediye arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelerek istek ve taleplerini dinliyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Başkan Özlü mahalle muhtarlarını misafir etti.
Sancaklar, Akınlar, Sarayyeri ve Yeni Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Özlü’ye Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Okan Kaltu, Barış Bayrak ve Murat Gülmez ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Muhtarlık İşleri Müdürü Gönül Asuk eşlik etti. Toplantıda mahallelerin  istek ve talepleri masaya yatırıldı.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün toplantılar öncesinde mahalle ziyaretlerinde iletilen istek, talep ve sıkıntılara yönelik başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme yapan Başkan Özlü, taleplerin değerlendirilmesi ve sıkıntıların çözümüne yönelik bir programlama dahilinde hızlıca hareket edilmesi yönünde talimat verdi.


Editör: B. Zengin