TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzcelilere verdiği konserler dizisi Türkiye’nin en büyük rap sanatçısı Ceza’nın konseriyle devam etti.  Anıtpark meydanını dolduran binlerce Düzceli Ceza’nın şarkılarıyla coştu.

TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM
13.10.2022 - 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
457

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Düzce Gençlik Günleri’ büyük coşku ile devam ediyor. Gündüz saatlerinde Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan spor alanlarda spor yapan gençler, akşam da DJ Uğur ve Ceza konseri ile adeta kendinden geçti.

TURNUVALARDA HÜNERLERİNİ GÖSTERDİLER
Düzce Gençlik Günleri kapsamında Anıtpark meydanında oluşturulan Voleybol, Basketbol, Futbol, Ayak Bilardosu, Bocce, Tenis ve Millet Bahçesinde Golf alanlarında gençler kıyasıya yarıştı. Gençler, müsabakalarda sürpriz ödüllere kazanmak için ter döktü.

CEZA’DAN DÜZCE’NİN COŞKUSUNA TEBRİK
Düzce’nin önemli performans sanatçılarından biri olan DJ Uğur’un remixleriyle dans eden Düzceli gençlerin coşkusu, Ceza’nın sahne almasıyla doruğa çıktı. Binlerce Düzceli hep bir ağızdan Ceza’nın şarkılarına eşlik ederken ünlü sanatçı da Düzce’nin coşkusuna hayran kaldığını söyledi.

ÖZLÜ’DEN CEZA’YA PLAKET
Düzce Gençlik Günleri’nin mimarı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Türkiye’nin en ünlü ve rap müziğinin öncüsü Ceza’ya plaket takdim etti. Düzceli gençlere hitap eden Özlü, “ Gençler eğlenin, tadını çıkarın. Sizler isteyin biz yaparız. Bu konserlerin tadını çıkarın. Bunları sizin için yapıyoruz” dedi.
Ünlü rapçi Ceza da Başkan Özlü’ye kendilerini Düzcelilerle buluşturan Başkan Faruk Özlü’ye teşekkür ederek, hafta içi olmasına rağmen alanı dolduran Düzcelilere övgüler yağdırdı. Konserler serisi Tuğçe Kandemir ile devam edecek.


Editör: B. Zengin