ÇELİK KANATLAR DÜZCE SEMALARINDA SÜZÜLDÜ

Düzce Gençlik Günleri üçüncü günü doludizgin programla başladı. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından oluşturulan Mehteran Takımı Konseri ve Çelik Kanatlar Uçuş Timi gösterisi nefes kesti. Anıtpark meydanını dolduran Düzceliler cep telefonlarıyla gösteriyi ölümsüzleştirdi.

ÇELİK KANATLAR DÜZCE SEMALARINDA SÜZÜLDÜ
13.10.2022 - 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
484

Düzce Gençlik Günleri kapsamında Jandarma Havacılık Başkanlığı, Çelik Kanatlar Uçuş Timi Düzce Semalarında süzüldü. Anıtpark meydanındaki etkinliklerde Uçuş Gösteri Timi nefesleri keserken yine Jandarma Mehteran Takımı verdiği konserle alanı dolduranların beğenisini kazandı. Mehteran takımının marşlarına 7’den 70’ birçok Düzceli beğeniyle izledi.

İç güvenlik operasyonları, terörle mücadele harekâtları ve arama-kurtarma faaliyetlerinde önemli bir rol üstlenen jandarma hava askerleri, helikopter kullanmadaki tecrübe ve yeteneklerini çelik kanatlara asılı olarak gösterdi. Düzce’nin etrafında tur atan kahraman askerler Türk Bayrağı’nı Düzce semalarında gezdirdi.

Jandarma Genel Komutanlığı Çelik Kanatlar Uçuş Gösteri Timi ve Mehteran Takımının konserini Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve çok sayıda vatandaş takip etti.


Editör: B. Zengin