DARICI SAKİNLERİNİN GÖZDESİ OLACAK

Düzce Belediyesi, şehrin dört bir yanını parklar ve spor alanlarıyla donatmaya devam ediyor. 56 mahalle genelinde sürdürülen çalışmaların Darıcı Mahallesi ayağında hayata geçirilen sosyal tesis ve park alanı inşası tüm hızıyla devam ediyor.

DARICI SAKİNLERİNİN GÖZDESİ OLACAK
9.11.2022 - 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
394

Düzce Belediyesi tarafından Darıcı Mahallesinde 5 bin 35 m²’lik alanda yapımına başlanan halı sahadan soyunma odalarına, tribünlerinden çocuk oyun alanına, yürüyüş yollarından fitness park alanlarına kadar çok yönlü sosyal tesis olarak hizmet verecek olan parkın yapım çalışmaları sürüyor.

Bin 400 m² sert zemin, bin 900 m² ise yeşil alanın bulunacağı Darıcı Park’ın çevresinde bin metrekarelik bordür döşeme çalışmaları da devam ediyor. Çocukların sağlıklı ve güvenilir şekilde park ta oyun oynayabilmeleri adına 165 m²’lik bölümün kauçuk zemin ile kaplanacağı park, 32 m² fitness alanı ile de yetişkinlere hizmet verecek.

Park genelinde ekipler yoğun şekilde çalışmalarını sürdürürken,  betonu dökülen, çevresi tellerle çevrilerek, iç zemin giydirmesi tamamlanan futbol sahasında ise sona yaklaşıldı. Sahaya ek olarak 35 m² alanda inşası tamamlanan soyunma odasının da iç düzenleme çalışmalarına geçildi.

Sosyal tesis olarak da mahallede büyük bir eksikliği giderecek olan Darıcı Park tamamlandığında içerisinde 10 araçlık otoparkıyla da hizmet verecek. 


Editör: B. Zengin