‘EVLİLİK OKULU BAŞLIYOR’

Düzce Belediyesi, Belediye Meslek Edindirme Kursları çatısı altında kadın ve aile çalışmalarına yönelik hayata geçirilen “Evlilik Okulu” projesi ile evlenecek olan ve yeni evli çiftlere eğitim verecek. 21 Aralık Çarşamba (yarın) başlayacak eğitimlerin ilki Belediye Sergi Salonunda gerçekleştirilecek.

‘EVLİLİK OKULU BAŞLIYOR’
25.12.2022 - 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
421

Toplumun temelini oluşturan ailenin ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmalarıyla sosyal belediyecilik hizmetlerini çeşitlendiren Düzce Belediyesi, Kent Konseyinin girişimleriyle hayata geçirilen proje kapsamında dünya evine girmeye hazırlanan çiftlere ve yeni evlilere Evlilik Okulu’nda eğitim imkânı sunacak.

Düzce Belediyesi Kent Konseyinin hazırladığı proje çerçevesinde ‘Mutlu Olmak Çok Güzel, Mutlu Kalmak En Güzel’ sloganı ile başlayacak eğitimlerde evlilik ve aile birlikteliğini güçlendirmek, aile içi iletişimin en güzel şekilde sağlanması, aile içi şiddetin önlenmesi ve boşanmaya sebep olan çatışma durumlarının sağlıklı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturabileceği konularnda çiftlere bilgi aktarımı sağlanacak.

21 Aralık Çarşamba (yarın) günü saat 19.00 da Belediye Sergi Salonunda ilki gerçekleştirilecek eğitimlere başvuruda bulunmak ve bilgi almak isteyenler, 0380 5142544 -  0380 5238833 numaralı telefondan başvuruda bulunabilecekleri gibi 0537 527 0957 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden bilgi alabileceklerdir.


Editör: B. Zengin