KIŞ ÖNCESİ AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi, kış bakımları kapsamında ağaçları budama çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu çerçevede Fevzi Çakmak Mahallesi Eski Bolu Caddesi üzerinde bulunan ağaçların budamasını gerçekleştiriyor.

KIŞ ÖNCESİ AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
25.12.2022 - 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
325

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış aylarının gelmesiyle birlikte ana arterlerde bulunan ağaçların sürücü ve yayalar için tehlike oluşturmaması adına bakım ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ağaçların kış mevsimi hazırlığı için büyük önem taşıyan ve mevcut bitkilerin sağlıklı büyümesi için yürütülen budama işlemine Fevzi Çakmak Mahallesi Eski Bolu Caddesi üzerinde bulunan büyük gövdeli ağaçlardan başlayan ekipler, ağaçların kış mevsimini sorunsuz şekilde atlatması ve kontrolsüz büyümelerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Müdürlük bünyesindeki uzman ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında caddenin her iki yönünde de gerçekleştirilecek budama ve bakım çalışmalarıyla bahar aylarıyla birlikte bitkilerin daha estetik bir görünüm kazanması da sağlanmış olacak.


Editör: B. Zengin