AYIN ŞOFÖRÜ ALİ MERTTÜRK SEÇİLDİ

Düzce Ulaşım A.Ş.'nin şoförlerine verilen "Nefes Teknikleri ile Stres Yönetimi ve Motivasyon" eğitimleri tamamlandı.  Eğitime katılan şoförlere sertifikalarını veren Başkan Özlü, Ocak ayında ayın şoförü seçilen Ali Merttürk'ü de ödüllendirdi. 

AYIN ŞOFÖRÜ ALİ MERTTÜRK SEÇİLDİ
29.01.2023 - 13:22
Güncelleme 29.01.2023 - 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
348

Düzce Belediyesi bünyesinde kent içi ulaşım hizmeti veren Düzce Ulaşım A.Ş.'nin şoförlerine verilen "Nefes Teknikleri ile Stres Yönetimi ve Motivasyon" eğitimleri tamamlandı. 
Uğur Böceklerinin şoförlerine, nefes terapisti Çağla Efe tarafından iletişimin sosyal hayattaki önemi ve yanlış iletişimi aşma yöntemleri öğretilerek; beden dilinin, yüz ifadesinin, imajın, empatinin, anlayışın, saygının, ses tonunun ve daha bir çok etkenin etkin iletişimdeki yeri anlatıldı. Geçtiğimiz Aralık ayında başlayan eğitimler bu haftasonu tamamlandı. 

"KURDUĞUMUZ SİSTEM, SİZLERİN SAYESİNDE İLERLİYOR"
Eğitimlerin ardından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Ulaşım A.Ş.'ye bağlı şoförlere sertifikaları verildi. Eğitimlerin devam edeceğini kaydeden Başkan Özlü; "Şoför arkadaşlarımızdan memnunuz. Allah onlardan razı olsun. Kurduğumuz sistem onların da gayretleri sayesinde ilerliyor. Modern Ulaşım Sistemimizi daha ileriye taşıyarak minimum sorun ile yolumuza devam etmek için çalışıyoruz. Eğitimlerimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN YILIN ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR
2023 yılı ile birlikte her ay, ayın şoförü seçileceğini kaydeden Başkan Özlü; "Yeni yıl ile birlikte şoförlerimizi de motive etmek amacıyla ayın şoförünü seçmeye başladık. Kriterlerimiz ise Şoförlerimizin yolcularına olan yaklaşımı, trafikte cezai işlem görmemeleri ve kılık kıyafet konuları olacak. Ocak ayında, Ali Merttürk arkadaşımızı ayın şoförü seçtik. Kendisine ve diğer şoför arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin