KADINLAR MATİNESİNDE FERAH ZEYDAN RÜZGÂRI

Düzce Belediyesi sevilen şarkıcı Ferah Zeydan'ı "Kadınlar Matinesi" programında, kadınlarla buluşturdu. Taç Mahall Kuşçuoğlu Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe yoğun ilgi gösteren kadınlar doyasıya eğlendi. 

KADINLAR MATİNESİNDE FERAH ZEYDAN RÜZGÂRI
29.01.2023 - 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
497

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile düzenlenen "Kadınlar Matinesi" büyük ilgi gördü. Taç Mahall Kuşçuoğlu Düğün Salonunda gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı program düzenlendi. Programlarda sahne alan sevilen sanatçı Ferah Zeydan, Düzceli kadınlara unutulmaz bir gün yaşattı.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Programa katılan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, bu tür kültür sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini kaydederek; “Sizlere Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını getirdim. Başkanımızın talimatıyla kadınlarımıza özel bir gün tertip etmek istedik. Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YENİ SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”
Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan ise, kültür-sanat faaliyetleri kapsamında bir çok yeni sürprizin Düzcelileri beklediğini söyledi. Sarıcan konuşmasında; “Hem ev hanımlarımızı hem de çalışan kadınlarımızı düşünerek bu organizasyonu düzenledik. Kadınlarımızın gündelik yaşamda ne kadar yorulduğunu biliyoruz, onların bir nebze de olsa streslerini atmalarına yardımcı olmaya çalıştık.  Başkanımız Dr. Faruk Özlü adına kıymetli sanatçımız Ferah Zeydan’a ve katılım sağlayan tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Düzceliler yeni sürprizlerimize hazır olsun” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin