DÜZCE BELEDİYESİ'NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Düzce Belediyesi tarafından yerel bir basın yayın kuruluşunca çıkan haberlere karşı, yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

DÜZCE BELEDİYESİ'NDEN BASIN AÇIKLAMASI
2.02.2023 - 17:02
Güncelleme 3.02.2023 - 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
1039

Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün vizyoner bakış açısının bir ürünü olarak, bundan yaklaşık 2,5 ay önce düzenlemeye başladığımız “Gez Gör Ziyaretleri”mizde bugüne kadar 15 farklı Sivil Toplum Kuruluşunun değerli üyelerini misafir ettik.

Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün önderliğinde şehrimizin her noktasını yeniden inşa ettiğimiz ve aynı anda yapımını sürdürdüğümüz, 9 farklı proje ile bugüne kadar yapılan yatırımların, bilirkişi tarafından vatandaşlarımıza anlatıldığı ziyaretler; başta Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü olmak üzere kurumumuz açısından büyük önem arz etmektedir. Projelerin tanıtımı amacıyla yürütülen ziyaret programlarımızın son buluşmasında ilimizde de temsilciliği bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, hanım kardeşlerimizi ağırladık. Yaptığımız çalışmalar ve kurumumuz tarafından yürütülen projelerin anlatılması, tanıtılması amacı güden bu gezi programları aynı plan çerçevesinde sürdürülecektir.

Bunlarla birlikte; Öncü TV internet Sitesi’nde yayınlanan haberde geçen ifadelerin; Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile göreve yeni başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun arasına nifak sokma amacı taşıdığı
net bir biçimde anlaşılmaktadır. Düzce Belediyesi, Düzce’de yaşayan istisnasız her vatandaşın belediyesidir. Belediye eliyle yapılan her hizmet istisnasız her vatandaşın menfaati için yapılmaktadır. Başkanımız Dr. Faruk Özlü de her yaştan ve her kesimden vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sohbet etmeye özen göstermekte, bu yaklaşımı ile vatandaşlardan takdir toplamaktadır.

Bu tip, art niyetli yorumlanmış, haber niteliği taşımayan girişimlerin, yaklaşan genel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı bir yıpratma politikası olduğunu görmekte ve bu saldırıların amacına ulaşamayacağını buradan herkese ilan etmek isteriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
DÜZCE BELEDİYESİ


Editör: B. Zengin