MUTFAK SANATLARI MERKEZİ’NDE DUYGU DOLU ANLAR

Düzce Belediyesinin sosyal tesislerinden biri olan Mutfak Sanatları Merkezinde, Çanakkale Zaferi’nin nasıl elde edildiğinin hatırlatılması amacıyla vatandaşlara buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi. Verdikleri sipariş yerine masalarına buğday çorbası ve üzüm hoşafı geldiğini gören müşteriler duygu dolu anlar yaşadı.

MUTFAK SANATLARI MERKEZİ’NDE DUYGU DOLU ANLAR
20.03.2023 - 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
353

Tüm Türkiye’de olduğu gibi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü Düzce’de de bir çok etkinlik ile anıldı. Bunların en anlamlılarından biri de Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezinde gerçekleşti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
18 Mart günü Mutfak Sanatları Merkezine gelen müşterilerin siparişleri her gün olduğu gibi alındı. Ancak müşterilerin siparişi yerine masalarına buğday çorbası ve üzüm hoşafı getirildi. Masaya siparişleri getiren görevliler “Hoş geldiniz, 18 Mart şehitlerimizin anısına bugün menümüzde üzüm hoşafı ve çorba var, size ikram etmek istiyoruz.” diyerek ikramda bulundu. Çanakkale Türküsü eşliğinde ikramları kabul eden bazı müşteriler göz yaşlarına hakim olamadı. O anlar ise Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınıp klipleştirilerek sosyal medyada paylaşıldı. Video, Belediyeye ait sosyal medya hesaplarından yüzlerce beğeni, paylaşım ve yorum aldı.

“UZUN SÜRE DOKUNAMADIM”
Mutfak Sanatları Merkezindeki müşterilerden Hatice Sezdi o duygu dolu anları şu ifadelerle anlattı: “Mutfak Sanatları Merkezi’ne kahvaltıya gelmiştik. Servis olarak çorba ve üzüm hoşafını gördüğümüz zaman çok duygulandım, gözlerim doldu. Uzun süre hiç dokunamadım, çok teşekkür ediyorum.”


Editör: B. Zengin