İŞARET DİLİYLE OKUMA YAZMA ÖĞRENİYORLAR

Düzce Belediyesi çatısı altında hizmet veren Belmek, kurulan özel sınıfta okuma yazma bilmeyen işitme engelli vatandaşlar için eğitimlere başladı.

İŞARET DİLİYLE OKUMA YAZMA ÖĞRENİYORLAR
7.04.2023 - 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
266

Aziziye Mahallesi’ndeki Belmek binasında başlayan derslerde iki kurs eğitmeni okuma yazma öğrenmek isteyen bireylere ders veriyor. Düzce Belediyesi Belmek çatısı altında devam eden kurslara branş eklemeye devam ediyor. Vatandaşlardan gelen taleplere öncelik verilerek düzenlenen branş derslerine son olarak işitme engelli bireyler için okuma yazma sınıfı kurulması eklendi ve derslere başlandı. Okuma yazma bilmeyen işitme engelli bireylere, bir okuma yazma öğretmeni ve bir de işaret dili öğretmeni ile verilen derslerde bilgiler işaret dili tercümesi ile kursiyerlere aktarılıyor.

AZİZİYE MAHALLESİNDEKİ DERSLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ BELMEK’TE
İşitme engelli olup okuma yazma öğrenmek isteyen her yaştan vatandaşın kurslara dahil olabileceği yapılan açıklamada yer alırken Aziziye Mahallesi’nde bulunan  Belmek Merkez Binasına başvuruda bulunacak her vatandaş için derslerin devam edeceği belirtildi. Vatandaşlar işitme engelliler için okuma yazma kursu hakkında ayrıntılı bilgiye 0380 514 25 44 numaralı hattan ulaşabilir.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız