BU PROJE, HEM ESNAFA HEM DÜZCE’YE DEĞER KATACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projelerinin başında gelen ve şehre estetik kazandırılmasının yanı sıra sanayi bölgesinin tek alanda toplanmasına yönelik başlatılan Modern Sanayi Sitesi Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Temel soketlerinin imalatı ve yerleştirme işlemlerinin sürdüğü alanda aynı süreçte toprak ve zemin iyileştirme çalışmaları da sürdürülüyor.

BU PROJE, HEM ESNAFA HEM DÜZCE’YE DEĞER KATACAK
11.04.2023 - 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
325
Düzce Belediyesi tarafından Eski Sanayi Çarşısının taşınarak şehir merkezindeki görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçilmesi ve aynı zamanda Düzce’ye yakışır bir sanayi çarşısı oluşturmak için atılan adımların karşılığı olan Modern Sanayi Sitesindeki çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla Beslanbey bölgesinde ilk etabın yapımına başlanan projede parsel parsel çalışma gerçekleştiren ekipler, 123 ada 7 parselde A, C ve E aksları üzerine imalatı tamamlanan soketlerin yerleştirilmesini sağlarken, B ve D akslarında zemin tesviyesiyle beraber temel altı grobeton dökümüne başladı.

Ekipler, 3244 Ada 1 Parsel ise A ve B akslarının zemin tesviye işlemlerine devam ederken, C,D ve E akslarında temel soketlerinin yerleştirilmesi işlemini tamamlarken, 3243 Ada 1 Parsel ile 3232 Ada 1 Parsel üzerinde kazı, dolgu ve sıkıştırma bağlamında zemin iyileştirme çalışmasını da eş zamanlı olarak devam ettiriyor.

Proje kapsamında dükkanların yanı sıra kreş, kafeterya, restorant, mescit, sosyal yaşam donatıları ve yeşil alanlarında bulunacağı 63 dönümlük proje alanı esnaflara daha nezih ve sağlıklı ortamda iş yapma imkanı sağlarken, Düzce’nin katma değerinin artmasını da beraberinde getirecek.
 

Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız