BAŞKAN ÖZLÜ, MUHTARLARLA İFTAR DA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle muhtarlarıyla iftar programında bir araya gelerek oruç açtı. Başkan Özlü, başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu programda muhtarların istek, talep ve sorunlarını dinledi.

BAŞKAN ÖZLÜ, MUHTARLARLA İFTAR DA BULUŞTU
12.04.2023 - 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
286

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programında mahalle muhtarları ile buluştu.

Mutfak Sanatları Merkezinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin'in yanı sıra 56 mahalle muhtarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları da katılım sağladı.

İftar programı vesilesiyle mahalle muhtarlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özlü, “Belirli aralıklarla buluştuğumuz muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Mübarek Ramazan ayı içerisinde de bir araya gelme fırsatı yakalamış olduk. Düzce Belediyesi olarak 56 mahalle genelinde tüm birimlerimizle hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. Şehrimizin bütünlüğü ve gelişimi noktasında attığımız adımlar, muhtarlarımızın destekleriyle daha güçlü bir şekilde yol almamızı sağlayan en önemli argümanların başında geliyor. Bugünde hem iftarımızı yaptık hem de şehrimizin gelişimi ve değişimi noktasında muhtarlarımızla görüş alış verişinde bulunduk. İftarımıza katılımlarından ötürü tüm mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Özlü’nün konuşmasının ardından muhtarların mahallelerinin sorun ve taleplerini dile getirdiği program, fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız