HALKBANK İŞYERİ ALMAK İSTEYEN ESNAFA KREDİ VERECEK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Beslanbey mahallesinde TOKİ aracılığıyla inşası devam eden Modern Sanayi Sitesi dükkanları için Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Halkbank arasında hazırlanan protokolün detaylarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

HALKBANK İŞYERİ ALMAK İSTEYEN ESNAFA KREDİ VERECEK
26.04.2023 - 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
252

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kültür Mahallesi’nde bulunan Eski Sanayi Çarşısı esnafına öncelik tanınacak Beslanbey Mahallesi Modern Sanayi Sitesi işyeri fiyatlarını açıklamasının ardından esnaflara bir müjde daha verdi. İşyeri alımlarında kredi desteği sağlanacağını belirten Başkan Özlü, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifleri Birliği ve Halkbank arasında hazırlanan ödeme planlarının detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

60 AY VADELİ 500 BİN TL ESNAF DESTEK KREDİSİ
Paylaşımda esnaf destek kredisinin iki farklı meblağ  ve ödeme şekliyle düzenlendiğini açıklayan Başkan Özlü “İnşaatı hızla devam eden Modern Sanayi Sitemiz dükkanları için belediyemizin 6 aya kadar taksitlendirme imkanına ilaveten; İki müteselsil kefil ile 60 ay vadeli 500 bin TL Halkbank esnaf destek kredisi. İskan alındıktan sonra 120 ay vadeli 1 Milyon 500 Bin TL Halkbank esnaf destek kredisi imkanı bulunmaktadır. Eski Sanayi Çarşısı esnafımız bu imkanı değerlendirin. Dükkanınızı hemen alın. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Koorperatifi ve Değerli Başkanı Sayın Ertan Taşlı’ya teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız