MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi gerçekleştirildi. 17 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, projelere yönelik olarak meclis üyelerine kısa değerlendirmede bulundu.

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ
5.05.2023 - 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
210

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ikincisine 17 gündem maddesinin görüşülmesi ile devam edildi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün başkanlığında gerçekleşen toplantı da belediyenin gerçekleştirdiği projeler meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Başkan Özlü’nün kısa seslenişinin ardından geçilen toplantı da ilk olarak bir önceki toplantının meclis tutanak özeti oybirliği ile kabul edildi. Gündemin ilk maddesinde görüşülen 2022 kesin hesap maddesi ile ikinci maddesi geçiş hakkı bedellerine yönelik tarife değişikliği maddeleri de meclis tarafından kabul edildi.

Ardından imar komisyonuna havale edilen maddelerin görüşülmesine geçilen toplantıda, 15 gündem maddesi meclis üyeleri tarafından karara bağlandı.

Toplantı, bir sonraki birleşimin 5 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 19.00 da yapılmasına karar verilerek sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız