ÇAY MAHALLESİ PAZARI, HER PAZAR DEMİRCİ SOKAKTA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Çay mahallesi sakinlerine söz vermesi üzerine harekete geçen Düzce Belediyesi ilgili müdürlükleri ile Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası işbirliği içinde hazırlığı yapılan Çay Mahallesi Pazaryeri bugün faaliyetine başladı. Demirci Sokak’ta kurulan pazaryerinin ilk ziyaretçileri Başkan Özlü ve ilgili kurum temsilcileri oldu.

ÇAY MAHALLESİ PAZARI, HER PAZAR DEMİRCİ SOKAKTA
8.05.2023 - 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
651

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de her mahallenin ihtiyaçlarını belirleme ve karşılama konusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kısa süre önce Çay Mahallesi sakinlerinin talebi doğrultusunda Başkan Özlü, ilgili müdürlüklere pazaryeri oluşturulması konusunda talimat vermişti. Talimat doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü yer tespiti ve ilgili yerin hazırlanması çalışmalarını tamamladı. Çay Mahallesi Demirci Sokak üzerinde 700 metrelik alana pazar kurulması ve gün belirleme kararının Encümen toplantısında alınması sonrası ilgili yerde 6 metre aralıklı tezgah çizgileri çekildi.

PAZARIN İLK ZİYARETÇİSİ BAŞKAN ÖZLÜ OLDU

Bu hafta sonu Pazar günü ilk kez tezgahlarını açan pazaryeri esnafı ve vatandaşların sürpriz ziyaretçisi ise Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü oldu. Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı Batuhan Yangaz’ın kurban kestiği ziyaretlerde Başkan Özlü, pazaryeri için dualarla hayırlı olsun dileklerini iletti. Tezgaları tek tek dolaşan Başkan Özlü, artık kendisi ile özdeşleşen sorusunu yine yönelterek her bir vatandaşa “Benden, Düzce Belediyesi’nden bir isteğiniz var mı?” diye sordu.

“TALEP EDİLEN HER İSTEK, ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR”

Pazaryeri alanlarının düzen ve tertibe kavuşması, vatandaşlara sürekli hizmetin sağlanması amacıyla mahalle sakinlerinin taleplerine önem verdiğini dile getiren Başkan Özlü “Bu Pazar alanı Encümenimizde alınan karar doğrultusunda her hafta vatandaşlar ile buluşacak. 700 metrelik Demirci Sokak üzerinde konumlandırdığımız Pazar alanımızı ilgili kurum temsilcilerimiz ve kendi içimizde istişare ederek hayata geçirdik. Her vatandaşımızın elini sıkıyor, bizden isteği olup olmadığını soruyoruz. Sizlerin bizden istediği her şey başımızın üstündedir. Bu istekler bizim çalışma şevkimizi artırıyor, Düzce’miz için verdiğimiz emeklerin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bugün ilk kez kurulan pazarımızı da ziyaret ettik. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız