KENT KONSEYİ VE HALK EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi, Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak Düzce Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden projeler için gezi düzenledi. Bir gün boyunca projeleri inceleyen kursiyerler Başkan Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.

KENT KONSEYİ VE HALK EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ
8.05.2023 - 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
210

Düzce Belediyesi Kent Konseyi’nin girişimi ile planlanan proje gezilerinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Konuralp Antik Kenti’nden başlayarak merkez çevresinde tamamlanan ve devam eden projeleri ziyaret ederek ayrıntılı bilgi aldı. Gezilerin sonunda Başkan Özlü’nün misafiri olarak Mutfak Sanatları Merkezi’ne giden kursiyerler gezilerin organizasyonunda emeği olan Kent Konseyi yönetimine teşekkür etti.

PROJELER GÖRÜLMEYE DEĞER
Düzce’de yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldıklarını söyleyen kursiyerler, Düzce’ye kazandırılan eserler için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ederek, “Düzce’miz her şeyin en güzeline layık, belediye başkanımız da bunu biliyor. Şehrin her yerine yapılan yatırımlar bizi çok mutlu etti. Herkes bu çalışmaları mutlaka görmelidir. Kendisine teşekkür ederiz.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız