TÜRK MÜZİĞİ’NİN GÜÇLÜ SESİ DÜZCE’YE GELİYOR

Düzce Belediyesi kültür sanat etkinliklerinde hız kesmiyor. Gençlik Konseri’nin ardından bu kez de Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Coşkun Sabah Düzceliler ile buluşacak.

TÜRK MÜZİĞİ’NİN GÜÇLÜ SESİ DÜZCE’YE GELİYOR
27.05.2023 - 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
387

Düzce Belediyesi her yaştan vatandaşın sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı için çalışmalarını sürdürüyor. Baharın gelmesi ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün verdiği söz üzerine hız verilen konserlere bir yenisi daha ekleniyor. Türk Sanat Müziği’nin önemli ismi, kendine has müzik tarzı ve son yılların en önemli ud virtüözlerinden Coşkun Sabah Düzcelilerle buluşacak.

Kendine has müziği ve yorumu ile bir neslin hayran olduğu Coşkun Sabah; Hatıram Olsun, Anılar, Aşığım Sana, Haberin Var Mı? gibi hit olmuş şarkıları ile 27 Mayıs Cumartesi Günü saat 15:00’de Anıtpark Meydanı’nda hayranları ile buluşacak. Ücretsiz konsere tüm Düzceliler davetlidir.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız