Haberin Rotası 8 YAŞINDA!

01 Ocak 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Düzce ROTA İnternet Haber Portalımız başarılı bir şekilde geçirdiği 7 yılı geride bırakıp 8. yayın yılına girdi.

Haberin Rotası 8 YAŞINDA!
1.01.2023 - 14:11
Güncelleme 1.01.2023 - 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
396

01 Ocak 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Düzce ROTA Haber Portalımız 7 yılı geride bırakıp 8. yayın yılına girdi.

İmtiyaz sahibi Barış Zengin nezdinde kurulduğu günden bugüne habercilik ve gazeteciliğin gerekliliği doğrultusunda yayın politikasından taviz vermeden doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla  başta Düzceliler olmak üzere Türkiye ve Dünya genelinde hatırı sayılır bir okur kitlesiyle buluşan Düzce Rota Haber, deneyimli ve alanlarında donanımlı yazar kadrosu ve objektif yayıncılığı ile 7'nci yılı geride bırakarak 8'nci yayın yılına merhaba diyor.

Yaptığı tutarlı ve dürüst yayınlarıyla Düzcelileri bilgilendirmeyi kendisine görev addeden ve bu kapsamda teknolojik yenilikleri de takip ederek okuyucularıyla buluşmayı devam eden ve Düzce’de haberin rotası olma iddiasını ortaya koyan ve bu iddiasını gün be gün yineleyerek yenileyen Düzce Rota Haber, yeni yaşında da aynı doğrultuda hareket etmeyi sürdürmeyi hedefliyor.

Düzce Rota Haber, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğruları, ilkeli, tarafsız ve objektif şekilde okuyucularıyla paylaşmaya tüm hızıyla devam edecek.

Bizleri bugünlere taşıyan tüm okuyucularımıza ve takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler Düzce, Teşekkürler Türkiye.


Editör: B. Zengin