Etkili öz geçmiş hazırlama tekniklerini anlattı!

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Etkili Öz Geçmiş Hazırlama Teknikleri’ konulu etkinlik, çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Etkili öz geçmiş hazırlama tekniklerini anlattı!
8.11.2021 - 18:00
Güncelleme 8.11.2021 - 18:01
Kaynak: İHA
501

   Düzce Üniversitesi’nin Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Zeynep Kömür’ün moderatörlüğündeki programda; Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömer Faruk Özgür, etkili öz geçmiş hazırlama teknikleri hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı. 

   Özgeçmiş türleri hakkında bilgiler veren Özgür, nitelikli öz geçmiş hazırlamanın yöntemleri konusuna değindi. Etkili ve nitelikli bir özgeçmiş hazırlamanın, bir iş başvurusundaki en önemli husus olduğunu, bu nedenle özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken yöntemlerden ve ilkelerden bahsetti. 

   Son olarak; özgeçmiş hazırlarken kaçınılması gereken konularla ilgili bilgileri, örnek özgeçmişler üzerinden anlatan Dr. Öğr. Üyesi Özgür, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak, etkinliğe son verdi.

 
 


Editör: B. Zengin