Ön Kayıt ve Özel Yetenek Sınavı Heyecanı Başladı

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yılı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği bölümlerine öğrenci alımı için hem ön kayıt işlemlerini, hem Özel Yetenek Sınavı’nı bir arada gerçekleştirerek ülkemizde tek olan uygulamayı hayata geçirdi.

Ön Kayıt ve Özel Yetenek Sınavı Heyecanı Başladı
9.08.2022 - 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
577

8-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında ön kayıt ve Özel Yetenek Sınavı’nı birlikte yürüttüklerini belirten Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Akpınar, öğleye kadar ön kayıt işlemlerini, öğleden sonra Özel Yetenek Sınavı’nı gerçekleştirdiklerini söyleyerek bu uygulamayla, hem ekonomik hem sosyal yönden öğrencilere büyük kolaylık sağladıklarına işaret etti.

İlk gün 114 öğrencinin kayıt başvurusunda bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Selahattin Akpınar, 6 istasyondan oluşan Özel Yetenek Sınavı’na öğrencilerin ve milli sporcuların ilgisinin yoğun olduğunu ifade etti. Kayıt altına aldıkları sınavı, ailelerin canlı olarak izleyebildiğini söyleyen Prof. Dr. Akpınar, şeffaflığa verdikleri öneme dikkat çekti.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin her yıl üstüne katarak nitelikli büyümesini sürdürdüğünü vurgulayan Prof. Dr. Selahattin Akpınar, modern spor tesisleri ve güçlü eğitim-öğretim altyapısı ile ülkemizin geleceğine değer katacak sporcular yetiştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.


Editör: B. Zengin