Yurtdışında Lisans ve Yüksek Lisans Eğitiminin Avantajları Anlatıldı!

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün düzenlediği “Yurtdışında Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimi” adlı konferansta yurt dışı eğitimin avantajlarına vurgu yapıldı.

Yurtdışında Lisans ve Yüksek Lisans Eğitiminin Avantajları Anlatıldı!
21.10.2021 - 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
422

   Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İmad Fakhri A İshaikhli, Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pakize Erdoğmuş, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

   Prof. Dr. İmad Fakhri A. İshaikhli’nin bilgi ve deneyimlerini aktardığı konferansta, yurt dışında alınacak eğitimin kazanımları anlatıldı. Yurt dışında birçok üniversitede çalışma fırsatı bulduğunu söyleyen Prof. Dr. İmad Fakhri, yurt dışı eğitiminin; farklı kültürleri tanıma, farklı insan ve yaşamlarına tanık olma, yeni dil öğrenme, yeni arkadaşlar edinerek sosyal faktörleri tanıma gibi fırsatlar sunduğunu dile getirdi.

   Farklı bir akademik eğitimin kişilere önemli kazanımlar sağlayacağını ve olaylara daha geniş bir pencereden bakma olanağı sağlayacağını ifade eden misafir konuşmacı, eğitimde; personel farkının, binaların ve program faktörlerinin de anlaşılacağını katılımcılarla paylaştı. 

   Akademik çalışmalarını yürüttüğü Üniversite ve Fakülte hakkında da bilgiler veren Prof. Dr. İmad Fakhri A İshaikhli, Türkiye’de ve Düzce Üniversitesi’nde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ilgilerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.
Öğrencilerimizden ve katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Prof. Dr. İmad Fakhri A. İshaikhli’ye, yaptığı başarılı çalışmalar ve sunumu için Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Şimşek tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.


 


Editör: B. Zengin