Düzce Üniversitesi’nde Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen “Tasavvuf Musikisi Konseri” Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi’nde Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlendi
15.04.2022 - 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
802

Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İdris Şahin, Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Furat Akdemir, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Yücel’in koro şefliğinde ve saz sanatçıları olan öğretim elemanları eşliğinde, Müzik Bölümü öğrencilerinin sahne performansı beğeniyle takip edildi. Ramazan ayının manevi atmosferi içinde düzenlenen programda, birbirinden değerli tasavvuf eserleri başarıyla seslendirildi ve dinleyiciler ruhları dinlendiren bir ilkbahar akşamı yaşadı.

Programın sonunda, konserde emeği geçenlere Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.


Editör: B. Zengin